Loxia, Bouwnummer 45

Koopprijs

€ 395.000

Woonoppervlakte

153 m2

Omschrijving

DE GROENLING
45 EENGEZINSWONINGEN | 42 KOOPWONINGEN
VERKOOP IS GESTART | NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR

De ontwikkeling van de nieuwbouwlocatie De Draai in Heerhugowaard gaat verder! Er komt een nieuwe woonwijk De Groenling. Deze nieuwe woonwijk ligt ten zuiden van de Van Veenweg en het gebied Nachtegaalstraat.

De Groenling telt 45 woningen, in een stijlvolle Noord-Hollandse architectuurstijl. Er komt een gevarieerd woningaanbod: van rijwoningen tot luxe 2 en 3 kappers en een riante vrijstaande villa.

Het ontwerp van de woningen is geïnspireerd op dorps wonen en sluit goed aan bij het grotere geheel van nieuwbouwlocatie De Draai en het karakter van de polder. Door de variantie in woningen, beukmaat en uitstraling ontstaat er een gevarieerd en sfeervol beeld.

Vanuit De Groenling kunt u genieten van de weidse uitzichten over de Noord-Hollandse polder. U wandelt vanuit huis of fietst zo het polderlandschap in. Rust en ruimte én alle voorzieningen die u zich maar kunt wensen binnen handbereik.
De Draai Zuid

In De Draai Zuid komen in totaal ruim 1.000 woningen (waaronder appartementen), maar ook een Vomar supermarkt, enkele winkeltjes, een tweede basisschool en een complex voor cliënten van Esdégé Reigersdaal.
Nieuwbouwlocatie De Draai

In nieuwbouwlocatie De Draai in Heerhugowaard worden de komende jaren ongeveer 2.700 woningen en bijbehorende voorzieningen gerealiseerd. Doelstelling is het creëren van een duurzame wijk met woningen in diverse soorten, maten en prijsklassen, voor zowel gezinnen als alleenstaanden, voor mensen met en zonder beperking.

De Draai ligt aan de oostkant van Heerhugowaard. Bij de ontwikkeling van de nieuwbouw wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het karakter van de polder. Lees meer over De Draai op www.heerhugowaarddedraai.nl

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 395.000
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Herenhuis
Woningsoort
2-onder-1-kap-woning

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
153 m2

Indeling

Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
1 kamers

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

KRK Makelaars

Heerhugowaard

De Groenling De Draai

Is een ontwikkeling van:

Van Braam Minnesma