Koopprijs

Van € 592.500 - € 599.500

Aantal woningen

3

Woonoppervlakte

141 m2
Type woonhuis
Herenhuis
Perceeloppervlakte
85 m2 tot 92 m2
Inhoud
527 m3

Omschrijving

INSCHRIJVING GESLOTEN
De reguliere inschrijving is inmiddels gesloten. U kunt zich via de projectwebsite nog aanmelden voor de reservelijst. nieuwbouw-dealkmaarseschool.nl

DE MEESTER | HOEKWONING
De uitstraling van deze hoekwoning is met recht indrukwekkend te noemen. Welke van deze drie woningen u ook kiest, allemaal bieden ze de aantrekkelijke voordelen van een hoekwoning. Meer gevoel van vrijheid, privacy en meer lichtinval. Meer licht zorgt voor meer gezelligheid en optisch meer ruimte in uw woning.

Met een woonoppervlak van ca. 141 m2 biedt deze hoekwoning volop ruimte voor comfortabel wonen. De kavel heeft een oppervlak vanaf 86,1 m2. De woning beschikt over een diepe achtertuin van ca. 5,2 tot ca. 6,5 meter op het zuidwesten.

Naast de ruimte en het comfort zijn deze woningen ook bijzonder stijlvol ontworpen. Bouwnummers 5 & 6 zijn de twee hoekwoningen ter hoogte van de Marnixstraat. Deze statige woningen kenmerken zich vooral door de speling met horizontale en verticale lijnen in het metselwerk, waardoor hoogte accenten ontstaan in de vorm van ‘torentjes’. Daarnaast is de entree van deze hoekwoningen nog eens extra geaccentueerd door afgeschuinde hoeken. Deze hoekwoningen hebben bovendien mee-ontworpen berging in de achtertuin.

Bouwnummer 12 is de laatste woning van de rij en heeft een bijzonder metselaccent in de kopgevel. Hierdoor is deze woning een opvallende verschijning. Het accent met de tekst ‘Alkmaarse School’ refereert naar de oude Alkmaarse School, die op deze positie stond en de Alkmaarse stijl die is toegepast in het ontwerp. Deze hoekwoning maakt het bouwblok prachtig af en heeft naast de tekst ook een mooi overhoeks raamkozijn op de begane grond.

Deze drie hoekwoningen worden voorzien van een mee-ontworpen, gemetselde erfafscheiding met klimop als erfafscheiding voor de privacy.

Lees verder...
Bnr.
Reset
5 De Meester € 599.500

De Meester

Bouwnummer 5 - € 599.500

Verkocht onder voorbehoud

141 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

6 De Meester € 592.500

De Meester

Bouwnummer 6 - € 592.500

Verkocht onder voorbehoud

141 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

12 De Meester € 594.500

De Meester

Bouwnummer 12 - € 594.500

Verkocht onder voorbehoud

141 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: