Koopprijs

Van € 460.000

Aantal woningen

1

Woonoppervlakte

170 m2
Inhoud
595 m3

Omschrijving

In het nieuwe centrum van Alkmaar (Overstad) en om de hoek van de historische binnenstad van Alkmaar worden 14 royale en zeer luxe appartementen gerealiseerd.

De appartementen zijn gelegen op de 1e etage van de Kwakelkade 14 en zijn uniek voor Alkmaar. Zo is de plafondhoogte op sommige plekken hoger dan 3 meter en hebben de appartementen een woonoppervlakte van 124 m2 tot zelfs 364 m2.

De oplevertermijn van deze appartementen is zeer kort (van direct t/m met drie maanden), doordat alleen de afwerkingen nog gedaan moeten worden!

Wilt u binnenkort ontspannen wonen op een bijzondere locatie die tegenwoordig één van de hotspots van de stad Alkmaar is? Neem dan snel contact met ons op. Bijna ieder appartement heeft 2 zeer royale buitenruimtes waarvan 1 kan dienen als binnentuin. Een oase midden in de stad.

Drie van de woningen zijn helemaal kant-en-klaar opgeleverd, voorzien van alle luxe: met keuken, badkamer(s), sauna en jacuzzi (bouwnummer 9)...de 'high-end' keukens komen bij Eiland de Wild vandaan en de op maat gemaakte meubels van interieurarchitect Sander Zwart. Het sanitair en tegelwerk is modern uitgevoerd en de appartementen zijn voorzien van een visgraat PVC vloer van ISSA vloeren uit Alkmaar. De plafonds en wanden zijn strak afgewerkt en in het plafond zijn alvast fraaie inbouwspots verwerkt. Mooie binnendeuren en aluminium buitenkozijnen mogen natuurlijk niet ontbreken, en er is dus zelfs al een sauna aanwezig voor de ultieme ontspanning. Kortom, de woningen worden bovengemiddeld luxe opgeleverd.

Uw auto kunt u parkeren op een privé parkeerplaats, of doe maar luxe, een XXL parkeerplaats in de parkeergarage waar ook de privé berging zich bevindt. Indien gewenst kunt u ook beschikken over meerdere privé parkeerplaatsen binnen de garage.

Lees verder...
Bnr.
Reset
7 Bouwtype G € 460.000

Bouwtype G

Bouwnummer 7 - € 460.000

Verkocht

170 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Plattegrond


Bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.