Bouwtype H, Bouwnummer 8

Koopprijs

€ 825.000

Woonoppervlakte

224 m2

Omschrijving

In het nieuwe centrum van Alkmaar (Overstad) en om de hoek van de historische binnenstad van Alkmaar worden 14 royale en zeer luxe appartementen gerealiseerd.
De appartementen zijn gelegen op de 1e etage van de Kwakelkade 14 en zijn uniek voor Alkmaar. Zo is de plafondhoogte hoger dan 3 meter en hebben de appartementen een woonoppervlakte van 124 m2 tot zelfs 364 m2.

De oplevertermijn van deze appartementen is (met drie maanden) zeer kort, doordat alleen de afwerkingen nog gedaan moeten worden!
U kunt dit jaar nog ontspannen wonen op een bijzondere locatie die tegenwoordig één van de hotspots van de stad Alkmaar is. Nagenoeg ieder appartement heeft 2 zeer royale buitenruimtes waarvan 1 is bestemd als binnentuin.

Drie van de woningen worden helemaal kant-en-klaar opgeleverd, voorzien van alle luxe: met keuken, badkamer(s), sauna en jacuzzi... De 'high-end' keukens komen bij Eiland de Wild vandaan en de op maat gemaakte meubels van interieurarchitect Sander Zwart. Het sanitair en tegelwerk is modern uitgevoerd en de appartementen worden voorzien van een visgraat PVC vloer van ISSA vloeren uit Alkmaar. De plafonds en wanden zijn strak afgewerkt en in het plafond zijn alvast fraaie inbouwspots verwerkt. Mooie binnendeuren en aluminium buitenkozijnen mogen natuurlijk niet ontbreken, en er is dus zelfs al een sauna en jacuzzi aanwezig voor ultieme ontspanning. Kortom, de woningen worden bovengemiddeld luxe opgeleverd.

Uw auto kunt u parkeren op een privé XXL parkeerplaats in de parkeergarage waar ook de privé berging staat. Indien gewenst kunt u beschikken over meerdere privé parkeerplaatsen binnen de garage.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 825.000
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Portiekflat
Kenmerk appartement
Appartement

Indeling

Aantal woonlagen
1
Gelegen op
1e woonlaag
Bouwjaar
2022

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
224 m2
Inhoud
784 m3
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
1 kamers

Energie

Isolatie
Muurisolatie, Dubbel glas, Volledig geïsoleerd en HR-glas

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze makelaars

VLIEG Makelaars Alkmaar

Alkmaar

KRK Makelaars Alkmaar

Alkmaar

De Oosterkade

Is een ontwikkeling van:

Vastesteen Projectontwikkeling B.V.

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Bouwtype H in het project De Oosterkade

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.