Koopprijs

Van € 464.500

Aantal woningen

1

Woonoppervlakte

188 m2
Type woonhuis
Herenhuis
Perceeloppervlakte
266 m2
Inhoud
555 m3

Omschrijving

(ONLINE) VERKOOP GESTART VIA DEPLUKHOEVE.NL !
LET OP: de inschrijving sluit op dinsdag 17 november om 09.00 uur.

Verspreid over de wijk komen 14 prachtige twee-onder-een-kapwoningen, die in type en uitvoering allemaal anders zijn. De Appels hebben een breedtemaat van 6 meter en een woonoppervlakte vanaf ca. 151 tot ca. 173 m2.

De Appels zijn prachtig gelegen aan de Merelweg, watergang of aan het Oosterpark. De woningen hebben allen een riante voor, zij- en achtertuin. De schitterende achtertuinen met een minimale diepte vanaf ca. 7 tot ca. 12 meter liggen aan het zuidoosten, noordwesten of zuidwesten.

Deze twee-onder-een-kapwoningen zijn in drie verschillende smaken verkrijgbaar, maar allen duidelijk familie van elkaar. De Appels verschillen voornamelijk van elkaar in de vorm en de oriëntatie van de kap. Daarnaast vindt u nog drie smaakvolle kleurenpaletten in de uitstraling: blank hout, zwart hout of een warme baksteen met rode pan. Welke variant kiest u?

DE APPELS | TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN
De Appels 3

Bouwnummer 49

Deze twee-onder-een-kapwoning is gelegen aan het groene Oosterpark en is met een woonoppervlak van maar liefst 188 m2 de grootste binnen de Appels. Deze woning heeft een aantal unieke kenmerken, zoals een prachtige tuitgevel en een garage met een zadeldak. Door de toevoeging van het zadeldak is er ruimte voor maar liefst 5 slaapkamers!

Lees verder...
Bnr. Woningtype Prijs Reset
49 De Appels type 3 € 464.500

De Appels type 3

Bouwnummer 49 - € 464.500

Verkocht onder voorbehoud

188 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype De Appels type 3 in het project De Plukhoeve De Draai