Koopprijs

Van € 679.000

Aantal woningen

1

Woonoppervlakte

177 m2
Type woonhuis
Villa
Woningsoort
Vrijstaand
Perceeloppervlakte
679 m2
Inhoud
520 m3

Omschrijving

SMAAKVOL WONEN IN DE PLUKHOEVE
De Plukhoeve is een uniek nieuwbouwplan in De Draai in Heerhugowaard. Fase 2 is gesitueerd aan de Libellestraat in De Draai, Heerhugowaard. Het nieuwbouwplan wordt gerealiseerd ten oosten van het momenteel in aanbouw zijnde fase 1. Het woningaanbod in fase 2 bestaat uitsluitend uit riante vrijstaande villa’s in verschillende uitvoeringen en smaken.

Er komen in totaal 6 riante vrijstaande villa’s. De villa’s hebben een breedte van 6 meter en een woonoppervlak van ca. 174 tot ca. 188 m2. Alle villa’s zijn gelegen op riante percelen waarvan een aantal zijn gelegen aan het water. Rondom de villa’s is veel ruimte, waardoor u echt de luxe van vrijstaand wonen ervaart. De villa’s hebben een berging of garage en twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

De woningen zijn eigentijds en stijlvol ontworpen, geïnspireerd op het dorpse karakter van De Draai. Er komen woningen in verschillende smaken; elke woning is net even anders. Dit komt door de toepassing van verschillende architectonische elementen.

In De Plukhoeve staat smaakvol wonen en royaal leven centraal. Het plan is ruim van opzet, met veel groen én volop aandacht voor comfort, duurzaamheid en energiebesparing.


DE KERSEN
Wonen in een vrijstaande villa heeft veel voordelen. Meer privacy, meer leefruimte en ook rondom het huis veel ruimte. Deze villa is gelegen op het grootste kavel. De kavel is maar liefst ca. 679 m2 (!). Nog meer ruimte wordt gecreëerd door de brede dakkapel aan de achterzijde.

Via de zijentree betreedt u deze zeer ruime villa met een royale breedte van 6 meter en een woonoppervlak van ca. 177 m2. De villa heeft een riante tuin om de woning heen. De zijtuin is ruim 17 meter diep en gelegen op het westen. Dat wordt genieten! De tuin heeft bescheiden mee-ontworpen lage hagen aan de voorzijde, zodat er een goede scheiding is tussen openbaar en privé.

Uw auto parkeert u op de oprit. U heeft namelijk twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Lees verder...
Bnr. Woningtype
Reset
38 De Kersen € 679.000

De Kersen

Bouwnummer 38 - € 679.000

Verkocht

177 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: