Gerard Douplantsoen, Heerhugowaard

Volledig verkocht

Schilderachtig wonen in Heerhugowaard

Gerard Douplantsoen

Heb jij interesse in een van de acht twee-onder-een-kapwoning van Gerard Douplantsoen in Heerhugowaard? Dan is er voor jou goed nieuws: de online verkoop van dit nieuwbouwproject is gestart. Op de projectwebsite gerarddouplantsoen.nl kun je alle verkoopdocumentatie vinden én kun je je officieel inschrijven voor een twee-onder-een-kapwoning.


WONEN IN HET GERARD DOUPLANTSOEN IN HEERHUGOWAARD
Stel je voor: je woont in een statige twee-onder-een-kapwoning grenzend aan een kleine waterpartij. De directe omgeving wordt getekend door volwassen bomenpracht, groenvoorzieningen en een mooi park. Wat je noemt: schilderachtig wonen. Spreekt het geschetste tafereel je aan?
Maak nu een woondossier aan via gerarddouplantsoen.nl en schrijf je in voor de bouwnummers van jouw voorkeur.

De 8 halfvrijstaande woningen zijn duurzaam, energiezuinig en natuurlijk gasloos. Het ontwerp is eigentijds met klassieke geveldetails: gesinterde oranje bakstenen, hoge ramen met kruisroeden en witstenen omlijsting, zinken dakgoten. De basiswoning telt 145 vierkante meter woonoppervlak. Wil je meer leefruimte? Kies dan voor de optie van een uitbouw van 1,20 of 2,40 meter.

De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning, bij de aangebouwde stenen garage. De living is straatgericht. Vanuit de open keuken en eethoek aan de achterzijde kijk je uit over de tuin en het water. Wanneer je dat wilt, kun je zelf een tuinvlonder laten aanleggen.
Zie jij jezelf hier ’s zomers al zitten?

Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers en een luxe badkamer. De badkamer is uitgerust met hoogwaardig tegelwerk en sanitair. Een vaste trap leidt naar de tweede verdieping. Hier ligt een riante zolder, die je helemaal naar eigen wens kunt indelen. Denk daarbij aan een grote, extra kamer, werk- of hobbyruimte of bergruimte.


RUIMTE VOOR JOUW WOONWENSEN
In nieuwbouwproject Gerard Douplantsoen krijg je alle ruimte om de twee-onder-kapwoning aan jouw woonwensen aan te passen. Talrijke keuze- en uitbreidingsmogelijkheden.

Vanuit de Schilderswijk zijn via de N242 en N507 omliggende steden als Hoorn (A7), Alkmaar en Haarlem (A9) en Schagen uitstekend bereikbaar. De nabijgelegen Oosttangent is onderdeel van verschillende belangrijke busverbindingen. Het NS-station Heerhugowaard ligt op 10 fietsminuten. Hier pak je makkelijk de trein richting Alkmaar, Amsterdam Centraal, Schiphol, Haarlem, Hoorn en Den Helder.
Lees verder...

Nieuws over Gerard Douplantsoen

Online inschrijving Gerard Douplantsoen is open!

Tot maandag 22 juni om 12.00 uur is het mogelijk om via een online inschrijving in aanmerking te komen voor een van de acht tweekappers! Via de projectwebsite gerarddouplantsoen.nl is de link naar het inschrijfformulier te vinden, net als alle verkoopdocumentatie.

Lees verder

Halfvrijstaand wonen in Heerhugowaard

Acht statige twee-onder-een-kapwoningen. Met aangebouwde garages. Grenzend aan een kleine waterpartij. Temidden van groenvoorzieningen en in een parkachtige omgeving. Dat is nieuwbouwproject Gerard Douplantsoen in Heerhugowaard. Binnenkort in verkoop.

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Rembrandtstraat
175 m
Bushalte Centrumwaard
388 m
Bushalte Bickerstraat
414 m
Bushalte Berckheidelaan
471 m
Bushalte Van Foreeststraat
547 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
De Polsstok
1.82 km
Huygens College
1.84 km
Kindercentrum De Tuinfluiter
3.25 km
OBS De Hasselbraam
3.27 km
RK Basisschool De Zeppelin
3.29 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
DekaMarkt
399 m
Zeeman
528 m
Etos
665 m
ING Bank
724 m
Vomar
724 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Tandheelkundig Centrum Heerhugowaard
2.02 km
Huisartsen Gezondheidscentrum Daalmeer Alkmaar
5.93 km
Huisartsenpraktijk de Mare
6.65 km
Apotheek de Mare
6.66 km
Centrale Huisartsenpost Alkmaar
6.82 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs

Heerhugowaard

Financieel advies nodig?

Voor meer informatie over je financiële mogelijkheden kun je contact opnemen met:

Logo

HypotheekNet

Vraag advies »

Gerard Douplantsoen

Is een ontwikkeling van:

Van Wijnen Groep N.V.