Koopprijs

Van € 410.000 - € 445.000

Aantal woningen

8

Woonoppervlakte

145 m2
Perceeloppervlakte
253 m2 tot 326 m2
Inhoud
555 m3

Omschrijving

DE VERKOOP IS GESTART! DE INSCHRIJVING SLUIT OP 22 JUNI 12.00 UUR.

Heb jij interesse in een van de acht twee-onder-een-kapwoning van Gerard Douplantsoen in Heerhugowaard? Dan is er voor jou goed nieuws: de online verkoop van dit nieuwbouwproject is gestart. Op de projectwebsite gerarddouplantsoen.nl kun je alle verkoopdocumentatie vinden én kun je je officieel inschrijven voor een twee-onder-een-kapwoning.


WONEN IN HET GERARD DOUPLANTSOEN IN HEERHUGOWAARD
Stel je voor: je woont in een statige twee-onder-een-kapwoning grenzend aan een kleine waterpartij. De directe omgeving wordt getekend door volwassen bomenpracht, groenvoorzieningen en een mooi park. Wat je noemt: schilderachtig wonen. Spreekt het geschetste tafereel je aan?
Maak nu een woondossier aan via gerarddouplantsoen.nl en schrijf je voor 22 juni 12.00 uur in voor de bouwnummers van jouw voorkeur.

De 8 halfvrijstaande woningen zijn duurzaam, energiezuinig en natuurlijk gasloos. Het ontwerp is eigentijds met klassieke geveldetails: gesinterde oranje bakstenen, hoge ramen met kruisroeden en witstenen omlijsting, zinken dakgoten. De basiswoning telt 145 vierkante meter woonoppervlak. Wil je meer leefruimte? Kies dan voor de optie van een uitbouw van 1,20 of 2,40 meter.

De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning, bij de aangebouwde stenen garage. De living is straatgericht. Vanuit de open keuken en eethoek aan de achterzijde kijk je uit over de tuin en het water. Wanneer je dat wilt, kun je zelf een tuinvlonder laten aanleggen.
Zie jij jezelf hier ’s zomers al zitten?

Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers en een luxe badkamer. De badkamer is uitgerust met hoogwaardig tegelwerk en sanitair. Een vaste trap leidt naar de tweede verdieping. Hier ligt een riante zolder, die je helemaal naar eigen wens kunt indelen. Denk daarbij aan een grote, extra kamer, werk- of hobbyruimte of bergruimte.


RUIMTE VOOR JOUW WOONWENSEN
In nieuwbouwproject Gerard Douplantsoen krijg je alle ruimte om de twee-onder-kapwoning aan jouw woonwensen aan te passen. Talrijke keuze- en uitbreidingsmogelijkheden.

Vanuit de Schilderswijk zijn via de N242 en N507 omliggende steden als Hoorn (A7), Alkmaar en Haarlem (A9) en Schagen uitstekend bereikbaar. De nabijgelegen Oosttangent is onderdeel van verschillende belangrijke busverbindingen. Het NS-station Heerhugowaard ligt op 10 fietsminuten. Hier pak je makkelijk de trein richting Alkmaar, Amsterdam Centraal, Schiphol, Haarlem, Hoorn en Den Helder.

Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Gerard Douplantsoen in het project Gerard Douplantsoen