Lapis Lazuli, Heerhugowaard

Binnenkort in verhuur

Binnenkort in verhuur!

Lapis Lazuli

  • Heerhugowaard

Huren, dat kan natuurlijk ook!

Meld je aan voor een huurappartement in Lapis Lazuli en we houden je middels nieuwsbrieven en mailberichten op de hoogte van de actuele ontwikkelingen. De bouw is al in volle gang en nadert de afrondende fase. Binnenkort verwachten wij de definitieve huurprijzen en servicekosten te kunnen publiceren. Vanaf dat moment is de woningzoeker actief, het handige hulpmiddel bij het kiezen van jouw ideale huurappartement.

Mooie appartementen te huur aan het Lapis Lazuli!

Het gebouw telt 207 woningen waarvan 50 huurappartementen in de vrije sector. Hiervoor worden huurcontracten van maximaal één en twee jaar verstrekt.

Het gebouw heeft een parkeergarage op straatniveau. Boven de parkeergarage wordt het groene binnenhof gerealiseerd. De 207 woningen zijn verdeeld over een begane grond en 5 verdiepingen. Er komen sociale huurwoningen (studio en 2-kamer), vrije sector huurwoningen en koopwoningen (reeds verkocht). Sommige woningen hebben een balkon, andere een terras. Alle bewoners kunnen gebruik maken van de tuin in het binnenhof.

Het grenst aan het stadsplein en wordt verbonden door middel van een trap met het groene binnenhof van het complex. De gevels begrenzen het plein en zorgen voor intimiteit en levendigheid. Door dubbel hoge ruimte op de begane grond met veel glas – en te openen gevelwanden – biedt het complex ook ideale ruimtes voor bijvoorbeeld bijzondere horeca concepten. Alles is gericht op verlevendiging van dit centrale deel van het stadshart.

Groen binnenhof. Een architectonisch venster in de vorm van een poort verbindt stadsplein met het groene binnenhof. Het binnenhof vormt het hart van het complex voor de bewoners en een ideale plek om te ontspannen en genieten. Het groen zal bestaan uit verschillende soorten bomen, grassen, bloemenmengsel, bermenkruiden, hagen en vaste planten. Een aanwinst voor de de groene ambities van de stad Heerhugowaard.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Zuidtangent
63 m
Bushalte Stadshart
98 m
Bushalte Diamant
628 m
Bushalte Molenwijk
712 m
Bushalte Bomenwijk
822 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Huygens College
999 m
De Polsstok
1 km
OBS De Hasselbraam
1.85 km
Kindercentrum De Tuinfluiter
1.86 km
RK Basisschool De Zeppelin
1.87 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
T-Mobile
123 m
Rituals
184 m
Zeeman
216 m
ICI Paris XL
221 m
Etos
237 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Tandheelkundig Centrum Heerhugowaard
457 m
Huisartsen Gezondheidscentrum Daalmeer Alkmaar
4.49 km
Huisartsenpraktijk de Mare
5.04 km
Apotheek de Mare
5.05 km
Centrale Huisartsenpost Alkmaar
5.13 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

VLIEG Makelaars Heerhugowaard

Heerhugowaard

Lapis Lazuli

Is een ontwikkeling van:

Dreef Beheer B.V.