Vandaar NieuwWonen Regio Alkmaar

De uitgebreide regio Alkmaar strekt zich uit over een groot deel van Noord-Holland, met een grote diversiteit 
aan bewoners en woningen. Landelijke ligging en binnenstedelijke bebouwing zijn de twee uitersten.  Hiertussen bevinden zich alle schakeringen van nieuwbouwaanbod. Drie regionale makelaars, met in totaal zes vestigingen in het gebied, hebben de krachten en kennis gebundeld en zich verenigd in dit nieuwe platform. 
Overzichtelijke presentatie. Heldere informatie. Maatwerk. Met gemak als eerste op de hoogte. 
Alle relevante ontwikkelingen binnen de regionale nieuwbouw gewoon als eerste in de mailbox.

Inzicht in regionaal nieuwbouwaanbod
In onze regio wordt veel gebouwd, met de verwachting dat meer ontwikkelingen zullen volgen. Zeker nu de vraag het aanbod overstijgt en de woningbehoefte de komende jaren nog flink zal stijgen. Dit kunnen langverwachte en veelomvattende plannen zijn. Of juist kleinschalige projecten. Binnenstedelijk en in het buitengebied.
De variatie in plannen en projecten is zo groot dat een helder overzicht van de verschillende verkoopfases meer dan welkom is.  Vandaar NieuwWonen Regio Alkmaar.

Wie zich abonneert op NieuwWonen Regio Alkmaar wordt proactief op de hoogte gehouden van de actuele ontwikkelingen binnen de regionale nieuwbouw. Verrijk het eigen account met de ingevulde
woonwensen en ontvang niet alleen het nieuws op maat, maar geef daarmee de plannenmakers ook  inzicht in de woningbehoefte. Zo komen vraag en aanbod steeds dichter bij elkaar. Vandaar NieuwWonen Regio Alkmaar. 

Vanzelfsprekend gaat NieuwWonen Regio Alkmaar veilig en vertrouwelijk om met alle ingevulde gegevens. Deze kunnen op elk gewenst moment binnen het eigen profiel worden verwijderd. De nieuwsbrieven bieden de gelegenheid zich uit te schrijven, waarna de mailgegevens automatisch van alle servers en backups worden verwijderd.

NieuwWonen Regio Alkmaar is een initiatief van de NVM Nieuwbouwspecialisten uit de regio Alkmaar:

VLIEG Makelaars
LEYGRAAF Makelaars
- KRK Makelaars

      NieuwWonen Regio Alkmaar is onderdeel van de overkoepelende coöperatie NieuwWonen Nederland en één van de ongeveer vijfentwintig regionale NieuwWonen-platforms. Vast onderdeel van dit netwerk zijn ook funda, NVM en NVM statistics.