Appartement, Bouwnummer 26

Koopprijs

€ 245.000

Woonoppervlakte

68 m2

Omschrijving

Dit appartement maakt deel uit van project ZuidZicht. Kijk voor meer informatie over dit specifieke bouwnummer op de projectwebsite.

Waar nu nog de meubelzaak Dintra gevestigd is aan de Kooimeerlaan 17 te Alkmaar vindt straks een ware metamorfose plaats. Hier worden 58 luxe appartementen gerealiseerd en kunnen straks alle bewoners genieten van hun eigen(koop)appartement, de locatie en alle faciliteiten die deze omgeving te bieden heeft.

Het huidige gebouw gaat niet gesloopt worden. De huidige betonconstructie is zo zwaar uitgevoerd dat het een verspilling is om het gehele gebouw te slopen en in het kader van duurzaamheid en milieu levert dit voor iedereen voordeel op.

Alle koopappartementen zijn voor zowel “jong als oud” en de diversiteit is enorm groot. Er zijn appartementen voor bijvoorbeeld een starter of iemand die graag kleiner wil wonen maar er zijn ook appartementen van bijna 180 m² met een buitenterras van meer dan 100 m². Voor ieder wat wils en dat zal zorgen voor een leuke mix aan bewoners.

Er zijn meer dan genoeg parkeerplaatsen beschikbaar zowel in de afsluitbare parkeerkelder maar ook op het buitenterrein. In de afgesloten parkeergarage is er veel ruimte voor de fietsen en met oplaadplekken voor de elektrische fiets.

De appartementen worden bovengemiddeld luxe opgeleverd en dat ziet u terug in de afwerking. Zo worden alle appartementen voorzien van een standaard luxe badkamer met grote wand-en vloertegels en luxe sanitair. Ook is er een videofooninstallatie aanwezig en zijn alle appartementen geheel voorzien van vloerverwarming. Er is zelfs een keukencheque inbegrepen in de koopsom. Aardwarmte (en koeling) en de riante buitenruimtes maken dit fraaie plaatje compleet!

Voor diegene die alvast liever wat zorg aan huis prefereert, zijn we een stapje verder gegaan. Met stichting NIKO zijn we een samenwerking aangegaan zodat u in uw eigen appartement zorg op maat kunt bestellen. Ideaal voor nu of later.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 245.000
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Portiekflat

Indeling

Aantal woonlagen
1
Gelegen op
1e woonlaag
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
68 m2
Buitenruimte
12 m2
Inhoud
239 m3
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamers)

Energie

Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Aardwarmte

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

VLIEG Makelaars Alkmaar

Alkmaar

ZuidZicht

Is een ontwikkeling van:

Vastesteen Projectontwikkeling B.V.