2 Onder 1 kapwoning, Bouwnummer 029

Koopprijs

€ 570.000

Woonoppervlakte

154 m2

Kaveloppervlak

296 m2

Omschrijving

In de nieuwe fase van De Wende bieden wij in totaal tien 2 onder 1 kapwoningen in 3 verschillende uitvoeringen, met elk een eigen architectuur, baksteen en uitstraling. Daarnaast variëren de typen in grootte, (meerwerk)opties en ligging.

Het grootste deel van deze tweekappers (aan de Woelmuisstraat of Snoek en Erf) ligt met de tuin heerlijk aan het water! Wat alle tweekappers in deze fase gemeen hebben dat ze heerlijk ruim zijn en ideaal om met een gezin in te wonen. Dit type biedt 3 slaapkamers en een zolder die je naar eigen behoeften kunt indelen – een thuiswerkplek, extra slaapkamer, hobbyruimte…

Hier woon je met je gezin lekker ruim, zowel in de woonkamer aan de voorzijde, als in de keuken achter. Maar ook in je heerlijke en paradijselijke tuin is er voldoende ruimte voor je hele familie om te borrelen en te barbecueën.

Ook levensloopbestendig
Ook als jouw kinderen niet meer thuiswonen is dit nog een ideale woningtype. Je kunt een aantal van de tweekappers namelijk via de meerwerkopties laten opleveren met een slaapkamer én badkamer op de begane grond. In dat geval woon je gelijkvloers en loop je vanuit je slaapkamer direct jouw paradijselijke tuin in. In deze tweekapper kun je dus lekker blijven wonen als de kinderen zijn ‘uitgevlogen’ en je ouder en minder mobiel wordt.



2 Prive-parkeerplekken

Voor jouw woning is er plek voor 2 auto’s op de privé-parkeerplekken. En in de berging berg je eenvoudig je tuinspullen, barbecue en tuingereedschap op. Ruimte zat!



Lage energiekosten

Alle tweekappers zijn gasloos en aangesloten op het HVC-warmtenet. Op het dak vind je zonnepanelen en binnen vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. Dat is beter voor het milieu en scheelt bovendien behoorlijk in het energieverbruik en dus in de energiekosten.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 570.000
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Herenhuis
Woningsoort
2-onder-1-kap-woning
Bouwjaar
2024

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
154 m2
Perceeloppervlakte
296 m2
Inhoud
601 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)

Buitenruimte

Locatie
Aan water, Aan rustige weg en In woonwijk

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

KRK Makelaars

Heerhugowaard

De Wende fase 7B

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype 2 Onder 1 kapwoning in het project De Wende fase 7B

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.