Zonnige toekomst voor ZuidZicht

28 augustus 2020

Binnenkort start de verkoop van het tot wooncomplex getransformeerde gebouw van voorheen Dintra, aan de Kooimeerlaan in Alkmaar. Duurzaam en dus gericht op de toekomst. In alle opzichten. 

Gebruiken wat er al is, het omvormen naar wat we nodig hebben en tijdens dat proces, naast de woonbehoeften, de klimaatdoelen stevig in het oog houden. En het is gelukt! ZuidZicht komt in alle opzichten tegemoet aan de wensen van starters, herstarters en doorstarters. Een grote variëteit aan indelingen, oppervlaktes en dus ook prijsstellingen. Overeenkomst vinden we in de lage energiebehoefte door toepassing van aardwarmte en -koeling middels de allernieuwste generatie bodemwarmtepompen. Elke woning wordt tot 5 keer efficiënter verwarmd, heel behaaglijk via de vloer, en gekoeld dan bij een traditionele thermostaat. 

Meer weten over ZuidZichts parkeergelegenheid, bereikbaarheid, winkelcentrum en de mogelijkheid om met professionele zorgondersteuning langer zelfstandig te kunnen blijven wonen? Klik door naar het project!

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project ZuidZicht

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

ZuidZicht

Alkmaar

40m - 176m woonoppervlakte
€ 215.500 tot € 695.800