Inloopspreekuur bij de Bergensche Hoeck

05 maart 2020

Exclusief wonen in kunstenaarsdorp Bergen. Vlakbij de duinen en op wandelafstand van het bos. Uitwaaien op het strand. Genieten op een terrasje. In een van de vele restaurants. Omringd worden door kunst en cultuur. Wat een sfeer om in te wonen! Meer weten? Lees verder

Dit exclusieve appartementencomplex in Bergen nadert het startpunt van de bouwwerkzaamheden, voor de zomer zal hiermee worden aangevangen. Er zijn op dit moment nog zes appartementen beschikbaar, in woonoppervlakte variërend van 146 tot een zeer royale 233 m2. Elk van deze woningen beschikt over een riante buitenruimte.
De luxe afwerking, waar duurzaamheid en domotica het comfortniveau naar een ongekend niveau tillen, met respect voor mens en klimaat.

De verscheidenheid binnen de nog beschikbare drie-, vier- en vijfkamerappartementen vraagt om nadere uitleg. De verkopende makelaars houden hiervoor in hun Bergense vestigingen een speciaal inloopspreekuur op vrijdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur. Belangstellenden kunnen zonder afspraak terecht, alle relevante informatie over dit exclusieve project is voorhanden.

Vergeet vooral niet te genieten van de nabijheid van de prachtige duinen en het gezellige dorpscentrum, met de terrassen en restaurants.