Meer koopwoningen in Dockside

03 april 2020

Nieuwbouwcomplex Dockside omvat stadsvilla's en twee-, drie- en vierkamerappartementen. Een groot deel van de woningen is inmiddels verkocht. Nu komen er alsnog beoogde huurwoningen te koop. Hierdoor krijgen meer mensen de kans op hun droomwoning midden in de stad.

De woonoppervlaktes variëren, dit werkt diversiteit van bewoners in de hand. Starters die hun eerste koopwoning betrekken. Singles, stellen en gezinnen die allemaal hun plek vinden middenin de levendige stad.
Met de huidige hypotheekrentestand is de investering in een koopwoning een verstandige keuze. De vraag naar betaalbare woningen blijft onveranderd groot. Kopen is hierdoor voor veel mensen interessanter dan huren. Mede daarom worden deze oorspronkelijk voor de verhuur bestemde woningen alsnog te koop aangeboden.
Het betreft appartementen die vallen in de prijsklasse van € 225.000 v.o.n. tot € 365.000,- v.o.n. Alle woningen beschikken over een eigen buitenruimte, sommigen extra groot en met uitzicht over het Noordhollandsch Kanaal. 

In dit stadium is nog niet exact bekend hoeveel appartementen precies ter beschikking komen voor de verkoop. Wat we wel weten:

Prijsklasse: € 225.000,= vrij op naam - € 365.000,= vrij op naam
Oppervlakte (indicatie): 54 m2 - 93 m2
Buitenruimte: allemaal
Ligging: alle zonrichtingen en enkele appartementen hebben een extra groot terras en/ of uitzicht aan het Noordhollandsch Kanaal

In de downloads vind je een overzicht van de beschikbare appartementen. Dit is een UNIEKE KANS om alsnog middenin de stad en direct aan het kanaal te wonen. Gebruik het interesseformulier om kenbaar te maken waar jouw voorkeur naar uitgaat!

Abonneer je meteen op dit project, dan ben je steeds als eerste op de hoogte!